Our jobs - ALTEN Sweden

FRONT-END UTVECKLARE MED DRIV

Personality / Commitment

Skulle du beskriva dig som en engagerad person som gillar att prova nya saker? Vill du vara en del av en dynamisk miljö där du kan bygga vidare på dina tidigare erfarenheter? Gillar du att vara kreativ och lösa problem? Är du dessutom en fena inom Front-end och React.js? Då har du hittat helt rätt jobbannons!

Som konsult tycker du det är viktigt att kunna välja mellan spännande uppdrag samt ha bra karriärmöjligheter. Du vill också ha en engagerad chef som arbetar med coachande ledarskap. Bra, då stämmer din vision med ALTENS värderingar. Vi erbjuder en individuell karriärplan, långa uppdrag inom olika branscher, möjligheten till prestationsbaserad lön och en mängd olika utbildningar att välja mellan.

Job / Skills

För att passa i rollen tror vi att du har jobbat några år med front-end utveckling och har erfarenhet av React.js.
Meriterande om du har kunskaper i Java eller C#. Erfarenhet av Scrum, Git, Jenkins eller andra CI/CD verktyg är också ett plus.

VAD VI ERBJUDER DIG 

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.


Vi ser fram emot din ansökan!

OM ALTEN

ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 20 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 28 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

Details
Locations Gothenburg
Contact Caroline Svensson
Application deadline 20/10/2019
Reference AD007597