Mjukvaruutvecklare för operativsystemsutveckling

Personality / Commitment

ALTEN i Jönköping växer och nu söker vi en grym mjukvaruutvecklare!

Påverka din egna karriärsutveckling med ALTENs stora utbud av uppdrag och utvecklingsmöjligheter, såväl nationellt som internationellt! Vart vill du i din karriär och vad är viktigt för just dig? Vad det än kan röra sig om så lyssnar vi!

Job / Skills

Du är en van C-programmerare för inbyggda system som behärskar säkerhetsaspekten där du vet vilka risker det finns med olika språkkonstellationer. Som person är du idérik och sakligt kan argumentera men samtidigt vara lyhörd och kunna se möjligheter och alternativ. Du tar ansvar genom att utföra dina uppgifter med rätt kvalitet, till predikterad kostand och i tid. Om problem uppstår kan du kommunicera det i god tid för att möjliggöra lösningar och har en bra kommunikativ förmåga.

Kvalifikationer
- Erfarenhet av C-programmering för inbyggda system.
- Erfarenhet av C++
– Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom området.
- Har god kommunikativ förmåga och fungerar bra i grupp.
- Krav på goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.

Meriterande
- Arbetat i Doors, Dimensions och Eclipse.
- Vana att debugga HW (tex mha Lauterbach och Multi).
- Erfarenhet av Kravhantering/skrivning, design, verifiering/validering.
- Erfarenheter av verktygen Doors, Dimensions, Eclipse, Rhapsody, Linux och Yocto.
- Kunskaper av RTCA178B/C och Arinc 653

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Varmt välkommen med din ansökan! Vid frågor kring tjänsten kontakta Emir Brandic: emir.brandic@alten.se

Details
Locations Jönköping | Jönköping
Contact Emir Brandic
Application deadline 09/08/2019
Reference AD007481