Projektledare till ALTEN i Jönköping

Personality / Commitment

ALTEN i Jönköping växer och nu söker vi bland annat projektledare. Våra kunder finns inom en rad olika branscher så som Industry, Life-Science och Automotive samt geografiskt inom hela småland. Vart vill du i din karriär och vad är viktigt för just dig? Vad det än kan röra sig om så lyssnar vi!

Job / Skills

Du kommer leda och driva flera uppdrag i varierande storlekar. Då flera av våra kunder visar på stort behov inom projektledning kommer du få möjlighet att välja mellan allt från olika branscher till att jobba med små eller stora projekt. Exempelvis kan dina arbetsuppgifter vara allt från att skapa insikt om projektets bakgrund, effektmål och förutsättningar till att ta fram aktivitetsplaner och tidsramar. Du kommer påverka, utreda, analysera, utvärdera ,föreslå, leda, besluta, genomföra och löpande följa upp olika handlingsalternativ.

Kravprofil
- Erfarenhet av att leda och driva olika tekniska projekt. Kan handla om allt från mekanik, konstruktion, inköp, automation och produktion
- Erfarenhet av att ha jobbat med tvärfunktionellt utvecklingsarbete
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- Förmåga att analysera, vara kreativ och ta initiativ. Vara strukturerad och strategisk i sitt arbetssätt
- Erfarenhet av produktionsteknik, processförbättringsarbete eller projektledning
- Högskoleutbildning inom, vad arbetsgivare anser, relevant område

Meriterande
- Erfarenhet av inköp
- Erfarenhet av att ha haft mycket kontakt med leverantörer.
- Ledaregenskaper

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Vid frågor kring tjänsten kontakta Emir Brandic: emir.brandic@alten.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Details
Locations Jönköping | Jönköping
Contact Emir Brandic
Application deadline 09/15/2019
Reference AD007480