QA/RA specialist till ALTEN i Jönköping

Personality / Commitment

Funderar du på att blir konsult? Är du driven och engagerad med stort intresse för teknik? Just nu söker vi dig som vill jobba med Quality Assurance!

Job / Skills

Nu söker vi efter ingenjörer med regulatorisk kompetens. Du erbjuds ett mycket dynamiskt arbete där du kommer granska kvalitetsdokument. Du kommer hålla kontakt med testinstitut, ansvara för att lagar och regler följs för olika produkter, exempelvis blåtands- och radiokommunikation.

Kravprofil
- Erfarenhet kvalitetssäkring och granskning av dokumentation.
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
- Förmåga att analysera, vara kreativ och ta initiativ. Vara strukturerad och strategisk i sitt arbetssätt.
- Erfarenhet av kvalitetsarbete
- Högskoleingenjör inom området.

Meriterande.
- elektroregulatorisk kompetens
- jobbat med EMC, LVD, RED
- CE, FCC, ICES, RCM

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Vid frågor kring tjänsten kontakta Emir Brandic: emir.brandic@alten.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Details
Locations Vaxjo - Jönköping - Halmstad - Ljungby | Jönköping
Contact Emir Brandic
Application deadline 09/15/2019
Reference AD007479