ALTEN SÖKER STUDENTAMBASSADÖRER TILL UMEÅ

Personality / Commitment

Läser du en teknisk utbildning på Umeå universitet och vill få en exklusiv inblick i ett av Europas ledande konsultbolag? ALTEN i Umeå söker nu studentambassadörer till vår studentorganisation Student Embassy för läsåret 2019/2020. Det här är uppdraget för dig som är nyfiken på en karriär som konsult efter examen och som vill skapa värdefulla kontakter och erfarenheter inför framtiden.

 

För att passa i rollen som ambassadör söker vi dig som
- har påbörjat din ingenjörsutbildning
- är öppen, social, kommunikativ och som tycker det är roligt att utveckla befintliga samt skapa nya kontakter
- har ett stort driv och engagemang
- har en stark vilja att hjälpa ALTEN att bygga ett starkare varumärke på Umeå Universitet
- har arbetat med events och/eller mässor tidigare (meriterande men inget krav)

 

 

Job / Skills

Student Embassy är en länk mellan ALTEN och Umeå Universitet där en grupp studenter från olika sektioner, årskurs 1-5, får möjligheten att skapa en nära kontakt med anställda på ALTEN. Att vara studentambassadör för hos oss innebär att vara ALTENs förlängda arm mot andra studenter på Umeå Universitet, detta görs genom att tillsammans med oss och de andra studentambassadörerna planera, koordinera och genomföra events riktade mot ingenjörsstudenter. Du får även möjligheten att utveckla en nära relation med ALTEN och genom våra medarbetare ta del av erfarenheter och kunskap inom ingenjörsyrket, men även arbetslivet i allmänhet. Utöver detta kommer du även ges möjligheten att delta vid utvalda interna event och utbildningar under året. 

Uppdraget förväntas starta i början av september och fortlöper fram till maj/juni 2020. Vi vill att du som söker ska ha möjlighet att delta aktivt under hela året.

 

Varmt välkommen in med din ansökan! Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Partner Victoria Jarl på victoria.jarl@alten.se. Urval kan komma att ske löpande. 

 

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultbolag som idag finns i 26 länder med över 34 000 medarbetare och har huvudkontor i Paris. På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom de mest engagerade teknik- och IT-konsulterna. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Pharma, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. I Sverige har ALTEN nästan 2000 medarbetare och 12 kontor fördelade i Göteborg, Stockholm, Lund, Linköping, Norrköping, Västerås, Örebro, Jönköping, Sundsvall, Umeå, Luleå och Skellefteå. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag.

Details
Locations Umeå
Contact Victoria Vikman
Application deadline 31/08/2019
Reference AD007221

You might also be interested in