Löneadministratör till ALTEN Göteborg

Personality / Commitment

Vill du jobba med hela löneprocessen i ett tätt sammansvetsat team inom ett stort företag? Då har vi tjänsten för dig! ALTEN söker nu en löneadministratör till vårt huvudkontor i Göteborg.

Som löneadministratör blir du en del av ALTEN Sverige, som i dagsläget består av 1700 medarbetare på 12 orter. Du blir det nyaste tillskottet till vår ekonomiavdelning, som utgörs av 37 personer inom redovisning, projekthantering, controlling och lön, där du blir en del av löneteamet som består av totalt 8 personer. Ja, som du ser gillar vi på ALTEN siffror, ett intresse som vi tror att du delar med oss.

Job / Skills

Arbetsuppgifter
– Löpande löneadministration
– Kontakt med myndigheter
– Skattedeklarationer
– Statistik
– Tjänstebilsadministration
– Administration av ITP-försäkringar
– Administration av företagets gruppförsäkringar
– Övriga frågor angående lön och anställning, både mot anställda och chefer

Vi söker dig som:
- Har en eftergymnasial utbildning inom löneadministration
- Gärna har arbetslivserfarenhet av löneadministration
- Behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift

Som person trivs du med att arbeta i team och i en serviceinriktad roll. Ditt arbetssätt är noggrant, strukturerat och lösningsfokuserat. Du har en god kommunikativ förmåga och motiveras av att arbeta i en stor verksamhet under ständig förändring. 

Varför ska du välja ALTEN?
ALTEN är ett av Europas ledande konsultbolag med över 34 000 anställda i 25 länder. Som löneadministratör hos oss blir du en del av en stödfunktion som är väldigt viktig för den svenska verksamheten. Vi har flertalet förmåner såsom friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning samt en mängd rabatter. På kontoret på Lindholmen har vi en trevlig arbetsmiljö med härliga kollegor, fräscha lokaler och tillgång till gym.

Tjänsten är tillsvidare på 100% med start efter överenskommelse. Sista ansökningsdag för tjänsten är 7 juli. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta lönechef Caroline Caous på caroline.caous@alten.se. Om du har frågor kring rekryteringsprocessen kan du kontakta HR Partner Sofia Johansson på sofia.johansson@alten.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Details
Locations Gothenburg
Contact Sofia Johansson
Application deadline 07/07/2019
Reference AD007069