UTVECKLARE TILL ALTENS TEAM INOM INBYGGDA SYSTEM

Personality / Commitment

På ALTEN i Norr är vi idag ca 60 medarbetare, allt från nyexade till mycket erfarena, med erfarenheter och kompetenser inom en mängd olika områden inom IT och teknik. På ALTEN tror vi på individer som är drivna, engagerade och positiva och därför erbjuder vi våra konsulter stor variation när det kommer till val av uppdrag och bransch. ALTEN jobbar med kunder inom bl.a Energy, Defence & Aerospace, Automotive, Life Science, Industry och Telecom så valmöjligheterna är näst intill oändliga. Kanske vill du komma in och briljera inom ett område du besitter stor erfarenhet och kompetens inom, eller så testar du dina vingar inom ett helt nytt område. Här får du helt bana din egen väg och vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling genom valfrihet bland projekt och uppdrag, utbildningar och kompetensnätverk.

Job / Skills

Vi söker nu personer med kompetens inom inbyggda system för uppdrag hos flera av våra kunder. Naturligtvis har du ett genuint tekniskt intresse där du brinner för programmering och vill utveckla och bredda din kompetens inom området.

Du är utbildad högskole- eller civilingenjör inom relevant område med goda kunskaper inom C/C++. Vi söker dig som har en vana att arbeta i såväl Windows- som Linux-miljö. Erfarenhet inom säkerhet för inbyggda system är ett stort plus samt industrierfarenhet. Vi ser gärna att du har ett par års relevant erfarenhet. Mer specifika kompetenskrav eller meriter varierar beroende på uppdrag och bransch varför vi välkomnar sökande av alla typer av profiler och inriktningar. Vi ser dock att du kan kommunicera obehindrat på såväl svenska som engelska – muntligt och skriftligt.

Vi ser även att du tidigare har arbetat med eller har kompetens inom ett eller fler av följande områden:

  • MatLab/Simulink
  • Python
  • Linux
  • GIT
  • Jenkins
  • Doors

ALTEN är idag ett av världens största konsultbolag med ca 34.000 medarbetare. Några av anledningarna till det tror vi är att vi erbjuder våra medarbetare:

- Möjligheten att skräddarsy sin egen karriär genom att själva bestämma vad de vill jobba med

- Goda möjligheter till kompetensutveckling genom kurser och utbildningar via ALTEN Academy.

- Internationella karriärmöjligheter då ALTEN finns etablerat närmare 30 länder.

-  En konkurrenskraftig lönemodell och kollektivavtal

- Härliga kollegor som mer än gärna hittar 

Details
Locations Skellefteå
Contact Ida Nyman
Application deadline 06/17/2019
Reference AD006949