Redovisningsekonom till ALTEN Göteborg

Personality / Commitment

Vill du vara en del av en stor ekonomifunktion inom ett globalt företag som befinner sig i tillväxt? Då har vi tjänsten för dig! ALTEN söker nu en Redovisningsekonom till vårt huvudkontor i Göteborg.

Som Redovisningsekonom blir du en del av ALTEN Sverige, som i dagsläget består av 1700 medarbetare på 12 orter. Du blir det nyaste tillskottet till vår ekonomiavdelning, som utgörs av 37 personer inom redovisning, projekthantering, controlling och lön, där du blir en del av redovisningsteamet som består av 6 personer. Ja, som du ser gillar vi på ALTEN siffror, ett intresse som vi tror att du delar med oss.

Arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med:
- Självständig löpande bokföring samt månadsbokslut
- Periodiseringar
- Koncern- och myndighetsrapportering
- Hantering av moms- och arbetsgivardeklarationer
- Avstämningar och kontroller av balanskonton
- Kund- och leverantörsreskontra
- Delaktighet i olika projekt samt kontinuerlig utveckling av interna rutiner och processer

Job / Skills

Din profil
Vi söker dig som:
- Har en akademisk utbildning inom ekonomi
- Har minst 3 års arbetslivserfarenhet av redovisning
- Har goda kunskaper i Excel samt god systemvana
- Behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift

För oss är din personliga lämplighet viktig eftersom vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Vi tror därför att du är driven och bra på att ta egna initiativ i ditt arbete. Du trivs med att arbeta i team och med det menar vi att du är bra på att samarbeta och kommunicera på ett prestigelöst och serviceinriktat sätt. Vidare har du ett strukturerat och noggrant arbetssätt samt en god analytisk förmåga.

Varför ska du välja ALTEN?
Som ett av Europas ledande konsultbolag som dessutom växer kan vi erbjuda dig en föränderlig och dynamisk arbetsmiljö. Hos oss finns möjlighet att utvecklas och göra karriär både nationellt och internationellt. Vi har flertalet förmåner såsom friskvårdsbidrag och arbetstidsförkortning samt en trevlig arbetsmiljö på kontoret på Lindholmen.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 17 maj. Vid frågor kring tjänsten, kontakta HR Partner Fanny Strömberg på fanny.stromberg@alten.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Details
Locations Gothenburg
Contact Fanny Strömberg
Application deadline 05/17/2019
Reference AD006791