ALTEN Pharma i Skåne växer

Personality / Commitment

Är du en person som brinner för att skapa mervärde för människors hälsa och gillar att ständigt utmanas för att utvecklas? Har du även en tendens att via ditt engagemang lämna avtryck efter dig? Skicka då in ditt CV och personliga brev idag som berättar mer om vem du är. Vi ses mer än gärna över en kopp kaffe och berättar mer om vår Pharma-division!

Job / Skills

Har du kompetens inom:
- Kvalitetssäkring
- Labb- och kvalitetsanalys
- Validering
- Produktionsteknik
- Processteknik
- LEAN/Six Sigma
- Regulatory Affairs
- Mikrobiologiskt arbete
- Clinical Research Assistant

Din profil:
- Civil- eller högskoleingenjör inom kemi- eller bioteknik, biomedicinare (M.Sc.), farmaceut (M.Sc.)
- Goda språkkunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från läkemedelsindustrin och erfarenhet av arbete enligt GMP.

Om ALTEN
ALTEN har en tradition av att utveckla produkter inom många områden och historiken i Sverige bygger framförallt på kompetenser inom mekanik, mjukvara och elektronik. Tack vare ett framgångsrikt koncept där vi tar tillvara på erfarna konsulters kompetenser och utvecklar unga förmågor mot en framgångsrik karriär har vi vunnit mark inom många branscher. Vår läkemedelssatsning bygger vidare på samma framgångsrika koncept med samma starka struktur, men i en ny spännande bransch och ett nytt kompetensområde som inkluderar kunskap inom bland annat kemi, bioteknik och biomedicin. 

Som anställd hos ALTEN erbjuder vi dig en konkurrenskraftig lön baserad på din prestation och arbetslivserfarenhet. Du får också möjlighet att påverka uppdrag, förmåner och din övergripande arbetsmiljö samt välja din karriärväg. Vi erbjuder ett brett utbud av interna utbildningar och en möjlighet att planera för en internationell karriär. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling – vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. På ALTEN tror vi på att växa tillsammans!

Vid frågor om ALTEN, vår Pharma-division eller kring tjänster kontakta gärna Matilda Holthe på matilda.holthe@alten.se 

Vi ser fram emot din ansökan!

Details
Locations Malmo
Contact Matilda HOLTHE
Application deadline 04/17/2019
Reference AD006652