Produktionshygieniker till ALTEN Pharma Stockholm

Personality / Commitment

Vi söker nu en produktionshygieniker till vårt Pharma-team i Stockholm och letar efter dig som vill jobba med mikrobiologiska analyser, avvikelseutredning och hantering.

Som produktionshygieniker kvalitetssäkrar du den mikrobiologiska omgivningen kring och runt produktionen. Du jobbar i en tvärfunktionell roll där du är i kontakt med många olika avdelningar som produktion, processteknik, kvalitetssäkring (QA), projektledare samt inom den egna avdelningens övriga grupper och laboratorium.

Job / Skills

I arbetsuppgifterna ingår t.ex. att:
- Utföra provtagningar och analyser av mikrobiologiska miljö- och processkontroller, samt sammanställa och rapportera resultat
- Utreda kvalitetsavvikelser i produktionsprocesser
- Skriva valideringsprogram och rapporter
- Utarbeta och godkänna GMP-instruktioner

Din profil:
- Naturvetenskaplig universitetsutbildning motsvarande minimum 300hp eller Apotekarexamen
- Mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med renrum och aseptisk arbetsteknik samt erfarenhet av förbättringsarbete enligt LEAN-principer.

Om ALTEN
ALTEN har en tradition av att utveckla produkter inom många områden och historiken i Sverige bygger framförallt på kompetenser inom mekanik, mjukvara och elektronik. Tack vare ett framgångsrikt koncept där vi tar tillvara på erfarna konsulters kompetenser och utvecklar unga förmågor mot en framgångsrik karriär har vi vunnit mark inom många branscher. Vår läkemedelssatsning bygger vidare på samma framgångsrika koncept med samma starka struktur, men i en ny spännande bransch och ett nytt kompetensområde som inkluderar kunskap inom bland annat kemi, bioteknik och biomedicin. 

Som anställd hos ALTEN erbjuder vi dig en konkurrenskraftig lön baserad på din prestation och arbetslivserfarenhet. Du får också möjlighet att påverka uppdrag, förmåner och din övergripande arbetsmiljö samt välja din karriärväg. Vi erbjuder ett brett utbud av interna utbildningar och en möjlighet att planera för en internationell karriär. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling – vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. På ALTEN tror vi på att växa tillsammans!

Vid frågor om ALTEN, vår Pharma-division eller kring tjänster kontakta gärna Marcus Lundin, Business Manager för Pharma på: marcus.lundin@alten.se

Details
Locations Stockholm
Contact Marcus LUNDIN
Application deadline 04/03/2019
Reference AD006651