PROCESSTEKNIKER FÖR UPPDRAG INOM FORDONSBRANSCHEN

Personality / Commitment

Just nu söker vi en processingenjör till vårt Automotive team! Är du en driven och engagerad person som gillar att arbeta med produktionstekniska frågor, förbättringsarbete och tycker om att driva ditt projekt självständigt för att uppnå uppsatta mål?

Som person är du engagerad i ditt arbete och du tycker att möten med människor är spännande och utvecklande. Du har ett drivande förhållningssätt och du är strukturerad. Vidare är du nyfiken på att lära dig nya saker och du är öppen för att saker kan förändras under projektens gång. Du bör stimuleras av problemlösning och på ett flitigt sätt använda din kreativitet till att hitta nya lösningar.
på ALTEN värdesätter vi egenskaper så som förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Därför söker vi dig som är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Som konsult hos oss på ALTEN har du möjlighet att arbeta med utmanande projekt inom fordonsindustrin.

Job / Skills

Som processtekniker kommer du lära dig att skapa och utveckla tekniska lösningar för en konkurrenskraftig produktionsprocess med rätt kvalitet i rätt tid. Du kommer att driva olika förbättringsprojekt inom olika typer av tillverkningsprocesser och miljöer. Du kommer att jobba tvärfunktionellt genom att vara processteknisk expert samt att stötta tillverkningen på olika sätt. För att trivas i rollen behöver du tycka om att samarbeta, vara öppen och utåtriktad.

Meriterande kvalifikationer & kompetenser för tjänsten:

- Högskole- eller civilingenjörsutbildning med teknisk inriktning, med intresse för teknik och produktion

- 1-2 års arbetslivserfarenhet som processingenjör/produktionstekniker inom fordonsbranschen

- Erfarenhet av produktionsutrustning (förstudie, kravspecifikationer, validering, ekonomiuppföljning etc.)

- Kunskaper i LEAN- och förbättringsarbete

- Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

 

Varmt välkommen in med din ansökan!

Details
Locations Stockholm | Stockholm
Application deadline 04/28/2019
Reference AD006644