PROJEKTLEDARE OCH SENIORA PROJEKTLEDARE

Personality / Commitment

Brinner du för teknik och vill vara med och utveckla framtidens fordon? Personliga egenskaper vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt! Vi ser gärna att du är positiv, driven och har ett utåtriktat förhållningssätt. Givetvis har du ett genuint och äkta intresse för teknik och framförallt fordon!

Job / Skills

Är du projektledare och letar efter nya utmaningar och spännande uppdrag? Vill du komma in i ett bolag som aktivt arbetar för att främja din karriär och erbjuder utmanande uppdrag? Bra! Då vill vi komma i kontakt med dig! Vi har många intressanta uppdrag och söker därav efter seniora projektledare med några års erfarenhet. Vi jobbar mot många industrier och oavsett industri/bakgrund du har så är vi intresserade av att träffa dig! Råkar du ha erfarenhet från fordonsindustrin är det självklart meriterande, men inte nödvändigt.

Meriterande är;
- Kunskap om Agila arbetssätt (SAFe, SCRUM etc)

- PMI/IPMA Certifierad
- Kunskap om projektmodeller (XLPM, PROPS mm).
- Planering (MS Project eller liknande).

Du är vara pro-aktiv, kan hantera projekt/komponenter och driva ditt ansvarsområde i mål samt kunna hantera tid/kostnad/teknik.
Utbildning; Minimum BSc inom Mek/Ind ek/Elektro eller motsvarande.

Vi ser fram emot din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan! För mer info kontakt Ajdin Pezic konusltchef på ALTEN; Ajdin.Pezic@alten.se eller på M: +46 (0)729 945 336.

Detta är en annons för både aktuella och kommande uppdrag, samt för dig som är intresserad av framtida möjligheter med start i en liknande roll hos oss på ALTEN.

Om ALTEN
I över två deciennier har ALTEN utvecklat sin verksamhet genom att hålla sig till de kärnvärden som har och fortsätter att driva företagets framgång. Som en del av ALTEN-koncernen har vi över 30.000 anställda och är verksamma i 20 länder. I Sverige är vi cirka 1 700 anställda. Genom ALTEN har hundratals konsulter, varje år, fått möjligheten att ta sig an utmanade och utvecklande projekt för våra kunder. Dessa projekten innefattar bland annat utvecklandet av produkter inom många olika områden. Vi är verksamma inom Automotive, Aerospace & Defence, Life Science, Medtech, Telecom, Energy m.m. Som konsult på ALTEN erbjuder vi dig stor valfrihet. Det är dina intressen som styr ditt uppdrag. Hos oss finns det även möjlighet att planera för en internationell karriär. Du får även möjlighet att utveckla och bredda dina kunskaper genom ett stort utbud av interna utbildningar. På ALTEN präglas ledarskapet av tydlig målstyrning, en personlig utvecklingsplan, engagemang och omtänksamhet.

Details
Locations Gothenburg
Contact Ajdin Pezic
Application deadline 04/19/2019
Reference AD006637