Java/Cloud developer till ALTEN i Skåne

Personality / Commitment

Vi växer och söker fler systemutvecklare med goda kunskaper inom Java till vårt team inom system- och applikationsutveckling. Vi söker dig som är genuint intresserad av teknik, vill skapa nytta för människor och samtidigt utvecklas vidare inom Java.

Arbeta på ALTEN:
På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos olika företag, där dina önskemål styr din väg fram. Vi har uppdrag inom allt från medicinteknik där en kan vara med och förbättra livskvalitén till uppdrag inom bilindustrin där en kan vara med och bidra i strävan efter mer hållbara transporter. Vi erbjuder såväl nationella som internationella karriärmöjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger ni din karriär i strävan efter att förverkliga dina mål och karriärdrömmar!

Som konsult får du både en gemenskap i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Vi värdesätter att röra på oss och ALTEN Sports ser till att vi testar olika sporter. Samtidigt ser festkommittén till att vi har After Works. För din personliga utveckling finns ALTEN Academy och du har möjlighet att utvecklas även utanför ditt uppdrag tillsammans med dina ALTEN kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Ut över detta har vi förmåner så som friskvård, tjänstepension och försäkringar. Samt att vi erbjuder en valfrihet gällande din lön genom olika lönemodeller.

Vart vill du i din karriär?

Job / Skills

I rollen som javautvecklare hos oss kommer du att hjälpa någon av våra kunder med utveckling i Java till deras produkter. Vi erbjuder en stimulerande miljö och goda utvecklingsmöjligheter. Utifrån dina intresseområden hittar vi uppdrag som passar just dig. Vi söker därför dig som verkligen gillar programmering och problemlösning och som vill utveckla dina kunskaper inom detta område. Arbetet kräver ett lösningsorienterat fokus och en god kommunikativ förmåga.

Har du även erfarenhet av följande är det meriterande:
- Java SPring Boot
- React
- Cloud platforms
- Kubernetes
- DevOps

För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta Jesper Hallberg +46(0)70-971 41 39.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Details
Activated at 03/15/2019
Locations Lund - Helsingborg - Malmo - Hässleholm | Skåne
Category System- och applikationsutveckling
Contact Jesper Hallberg
Application deadline 03/28/2019
Reference AD006625