Elektronikingenjör till ALTEN

Personality / Commitment

Som elektronikingenjör på ALTEN kommer det finns stora möjligheter till olika spännande uppdrag hos någon av våra kunder. Exempelvis kan man vara med från början till slutet av projekten och arbetsuppgifterna kan innebära allt från:
- Designa och verifiera elektronik
- Nyutveckling av elsystem
- bygga prototyper
- Simulering
- Komponentval
- PCB Design
- Skriva test- och produktions-specar
- Testa färdiga produkter

ALTEN är ett internationellt konsultföretag och vi är verksamma i över 20 länder med 30 000 medarbetare. Det är våra medarbetare som är vår framgång. Varje individ är lika viktig och vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för så väl nationellt som internationellt.

Hur är det att vara konsult på ALTEN?
Som konsult på ALTEN får du både en gemenskap i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. På ALTEN i Jönköping engagerar vi oss på många olika sätt, allt från Women@ALTEN för att stärka kvinnornas position inom ingenjörsbranschen till att sporta tillsammans eller ha After Works och fester. För din personliga utveckling finns ALTEN Academy och du kan utveckling även utanför ditt uppdrag. Vi erbjuder även möjligheten att arbeta i någon av de andra 12 orterna eller 20 länderna som ALTEN finns i. Andra förmåner du får som anställd på ALTEN är bland annat friskvård, tjänstepension och försäkringar, samt möjligheten att välja mellan olika lönemodeller.

We believe in growing together!

Job / Skills

Kravprofil
- Högskoleingenjör inom elektronik eller motsvarande
- Du känner dig trygg i din roll som elektronikingenjör och har gärna ett par års erfarenhet inom området.
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande om du har kunskap i orCAD, ElproCAD, EPLAN eller motsvaranda programvara.

För att passa in som konsult på ALTEN är det viktigt med engagemang, driv och att leverera hög kvalité till våra kunders höga förväntningar. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling.

We believe in growing together!

Vid frågor kring tjänsten kontakta Emir Brandic: emir.brandic@alten.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Details
Activated at 03/15/2019
Locations Jönköping | Jönköping
Category Elektronik och mjukvaruutveckling
Contact Emir Brandic
Application deadline 03/31/2019
Reference AD006622