KONSULTCHEF INOM LIFE SCIENCE TILL ALTEN GÖTEBORG

Personality / Commitment

Vill du arbeta i en ledarroll med fokus på att utveckla affärer och bygga relationer? Har du dessutom en bakgrund inom eller ett intresse för läkemedelsbranschen? Då kan vi erbjuda det du söker! ALTEN söker en affärsinriktad konsultchef till Göteborg.

Vårt mål är att bli den starkaste leverantören av konsulttjänster inom läkemedelsbranschen i Sverige och som konsultchef blir du en viktig del av denna satsning där du kommer ingå i ett team på totalt 4 chefer.

Job / Skills

Din roll
Som konsultchef på ALTEN får du möjlighet att arbeta brett och varierat i en utmanande roll där dina arbetsuppgifter innefattar:
- Försäljning: ditt fokus ligger på att bygga relationer med främst nya kunder, men även befintliga, vilket innefattar allt från prospektering till att ha möten där du hjälper kunderna med deras olika utmaningar. 

- Rekrytering: du intervjuar och utvärderar kandidater för att kunna bygga ditt eget team. Du får stöttning av vår interna rekryteringsorganisation och har det övergripande ansvaret för att hitta rätt kompetens samt att matcha uppdrag med kompetenta konsulter.

- Ledarskap: du har så småningom personalsvar för din egen konsultgrupp du har rekryterat där du leder, stöttar och coachar dina medarbetare. Du genomför utvecklingssamtal, lönesamtal samt har regelbundna avstämningar med dina konsulter.

Din profil
För rollen som konsultchef behöver du ha en magister- eller masterexamen- gärna inom teknik eller management. Vi ser gärna att du har 1-5 års arbetslivserfarenhet där erfarenhet inom försäljning och/eller teknik, alternativt inom läkemedelsindustrin är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet och tror att du utöver ovan nämnt är målinriktad och drivande. Du har ett sinne för affärer, en stark vilja att utvecklas och ett intresse för att arbeta med relationer.

Varför ska du välja ALTEN?
ALTEN är ett av Europas ledande konsultbolag med 30 000 anställda i 22 länder. Vi utvecklar och levererar kompetens till världsledande företag genom Sveriges mest engagerade IT- och teknikkonsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace, Life science och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Som ett av Europas största konsultbolag kan vi erbjuda dig en intressant roll där du har stora möjligheter för din utveckling. Vi har en väldefinierad karriärtrappa och erbjuder dig både nationella och internationella utbildningar för att du ska kunna nå dina mål. Du får även regelbunden coachning för att få hjälp att utvecklas i din roll.

Hos oss får du även möjligheten till ett stort affärsnätverk och din roll innehåller många spännande erfarenhetsutbyten. Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats som präglas av fartfylldhet, frihet under ansvar och härliga kollegor. Du får även en konkurrenskraftig lön och tjänstebil.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 9 mars. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR Partner Fanny Strömberg på fanny.strömberg@alten.se.

Välkommen med din ansökan!Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser

Details
Activated at 02/12/2019
Locations Gothenburg
Category ALTEN Sverige AB
Contact Fanny Strömberg
Application deadline 09/03/2019
Reference AD006446