Mjukvarutestare av lågnivå till ALTEN i Jönköping

Personality / Commitment

Är du en testingenjör med erfarenhet av långnivåtest? 

Vi på ALTEN i Jönköping söker dig med ett par års erfarenhet som testingenjör med förståelse för lågnivåtest. Som mjukvarutestare på ALTEN kommer du, i det här uppdraget, arbeta med test på produkt/modulnivå ute hos kund. Du kommer ansvara för dina testfall, driva dessa framåt och verifiering. Detta görs i nära samarbete med andra avdelningar och områden på företaget.

Vad erbjuder vi?

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap.ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt. 

Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar. 

Job / Skills

Om Rollen

För att trivas i denna roll, behöver du kunna dokumentera testfall utifrån kravdokumentation och testplaner. Du är inte rädd att ta initiativ och kommer gärna med förslag på förbättringar kring nuvarande processer och rutiner. Du är duktig på dokumentation och skriva specifikationer som är en stor del av arbetet.  

Är du den vi söker?

Vi tror att du har;

  • En högskoleutbildning inom mjukvara, elektronik eller motsvarande.
  • Erfarenhet av lågnivåtest.
  • Behärskar flytande engelska och svenska i tal och skrift.

Meriterande

  • Har jobbat med automattest inom mjukvara, samt kan designa och koda sådana tester.
  • Har en mjukvarubakgrund och/eller inom trådlösa interface.

Har du några frågor kan du kontakta Emir Brandic, konsultchef, via emir.brandic@alten.se.

We believe in growing together – ansök till oss idag!

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr. 

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se  

Details
Publication date 25/01/2023
Location Jönköping
Recruiter Rebecca MALMBORG
Application deadline 25/02/2023
Reference Number AD012558