Elkonstruktör med electromobility erfarenhet till Västerås

Personality / Commitment

Framtiden är elektrisk, vill du vara en del av framtiden? ALTEN Västerås söker just nu dig som har erfarenhet inom electromobility och vill bli en del av vårt team.

 

Vad erbjuder vi?

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap. ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt.

 

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Job / Skills

Roll:

Har du ett par års erfarenhet inom electromobility, är van att arbeta i programvaror som tillexempel Matlab, Simulink, Creo, Catia V5 och / eller SolidWorks, så kan du vara den vi söker. Besitter du likaså erfarenhet i roller så som Lead EngineerEmbedded Software Developer och/eller Design Engineer gör det dig aktuell för oss på ALTEN.

 

Är du den vi söker?

  • Relevant Högskole- eller civilingenjörexamen
  • 2-4 års erfarenhet av electromobilityprojekt
  • Intresse av inbyggda system, mekanik och/eller elektronik

 

Skicka in din ansökan idag - We believe in growing together!

Om du har frågor eller vill veta mer om hur det är att arbeta som konsult på ALTEN, kontakta gärna vår HR-partner Elin Karlsson Mångs, elin.karlssonmangs@alten.se.

 

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.

 

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

 

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Details
Publication date 23/09/2022
Location Västerås
Recruiter Elin KARLSSON MÅNGS
Application deadline 13/10/2022
Reference Number AD012131