Konstruktör för uppdrag inom försvarsindustrin

Personality / Commitment

ALTEN är ett av världens största konsultbolag inom engineering och just nu söker vi en konstruktör för uppdrag hos en kund inom försvarsindustrin. Brinner du för teknik och 3d-modulering? Ansök redan idag!

 

ALTEN Lund har ett team av konsulter inom mekanik med stor passion för produktutveckling i alla dess former. Vi har ett stort nätverk av kunder i konstant behov av drivna mekanikkonsulter inom konstruktion, design, beräkning och simulering. Vi växer tillsammans med våra medarbetare. Hos ALTEN Lund blir du del av ett interntionellt team med fokus på Din karriär.

 

Som konsult på ALTEN ser vi gärna att du har en bra förmåga att jobba affärsmässigt. Du är positiv och har lätt för att skapa och upprätthålla bra relationer med vår breda mix av kunder. Vi ser gärna att du välkommnar nya miljöer och uppdrag i alla typer av branscher. Vi tror att du har ett genuint intresse för nyskapande och teknik.

 

Hos ALTEN får du möjligheten att växa i din roll,

  • I ditt uppdrag där du jobbar med det du brinner för.
  • I din kompetensutveckling där du får stöd från ALTEN Academy och din personliga utbildningsbudget.
  • I ditt engagemang där du får hjälp av din coachande chef.

Job / Skills

Vi söker just nu en ingenjör för uppdrag hos en kund inom försvarsindustrin. Uppdraget innefattar konstruktion av rör och stora stålkonstruktioner, både system- och detaljkonstruktion. Det är en hög teknisk tillvaro i absolut framkant inom försvar.

 

Du har en civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen med maskin-/mekanikinriktning och arbetslivserfarenhet inom konstruktion, produktionsberedning eller genrell produktutveckling. Svenska är ett krav.

 

Det är meriterande om:

-          Du har arbetat i något av verktygen PTC Creo eller Windchill

-          Du har erfarenhet av konstruktion av svetsade konstruktioner.

 

Har du frågor kring tjänsten eller konsultyrket hos ALTEN är du varmt välkommen att kontakta Lukas Grönroos, Talent Acquisition Partner.
Lukas.gronroos@alten.se 
Tack för din ansökan!

 

We believe in growing together

Details
Publication date 15/01/2022
Location Lund
Recruiter Lukas GRÖNROOS
Application deadline 06/02/2022
Reference Number AD011050