Alten-reaktion

Förtroende att leverera kompetens till AstraZeneca

ALTEN Sverige AB vinner nationellt löpande ramavtal och blir leverantör till AstraZeneca

ALTEN Sverige AB vinner Randstads Sourcerights förtroende att leverera kompetens till AstraZeneca. Det nationella avtalet är löpande och omfattar konsultuppdrag till AstraZenecas båda anläggningar i Sverige: Göteborg och Södertälje.

– I slutändan handlar detta avtal om att rädda liv samt att förbättra folks hälsa och jag ser fram emot att få bidra med kompetens även i denna svenska mästargren där ju AstraZeneca har ledartröjan, säger VD Martin Segerström på ALTEN Sverige AB.

ALTEN har varit verksamma i Sverige sedan november 2008 och koncernen räknas idag som ett av Europas största teknik- och IT-konsultbolag. ALTEN finns i 20 länder, har huvudkontor i Paris, fler än 26 000 anställda och består till 88 procent av ingenjörer. I Sverige har ALTEN 1500 anställda och med kontor på tio orter. I Sverige återfinns kunderna främst inom, fordons-, telekom-, försvars-, energi-, verkstads- såsom medicinteknikindustrin och där är ALTEN verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

– Det är glädjande att våra tidigare satsningar inom Life Science gett mycket goda resultat vilket nu möjliggör att vi kan ta ytterligare fördjupande steg inom kemi, bioteknik och biomedicin, säger Martin Segerström.

Ladda ner pressmeddelande

Kontakt

Martin Segerström, VD ALTEN Sverige AB
Mobiltelefon: +46-733-534116
E-post: Martin.Segerstrom@alten.se

Markus Selin, Marketing Manager ALTEN Sverige AB
Mobiltelefon: +46-733-534552
E-post: Markus.Selin@alten.se