bel_180529_sinterklaas

ALTEN tecknar nytt avtal med SKL Kommentus Inköpscentral AB

ALTEN Sverige har vunnit tilldelning i SKL Kommentus Inköpscentrals upphandling av IT-konsulttjänster. Det nytecknade avtalet ligger helt i linje med företagets strategiska satsning att växa inom IT. Tilldelningen påvisar inte bara satsningens effekt, utan också att ALTEN håller mycket hög kvalitet och bredd på erbjudna tjänster.

– I digitalt snabbföränderliga tider som dessa är det en utmaning för företag att snabbt hitta rätt kompetens. Vi ser fram emot att möta kommunernas och landstingens behov genom att tillföra mervärde i form av spetskompetens och ett starkt engagemang, säger VD Martin Segerström på ALTEN Sverige AB.

ALTEN har varit verksamma i Sverige sedan november 2008 och koncernen räknas idag som ett av Europas största teknik- och IT-konsultbolag. Företaget finns i 20 länder, har huvudkontor i Paris, fler än 28 000 anställda och består till 88 procent av ingenjörer. I Sverige har ALTEN 1600 anställda och kontor på tolv orter. Kunderna återfinns främst inom branscher såsom fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, pharma och medicinteknik där är ALTEN verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Ladda ner pressmeddelande

Kontakt

Martin Segerström, VD ALTEN Sverige AB
E-post: Martin.Segerstrom@alten.se

Madeleine Gössner, Marketing Manager ALTEN Sverige AB
Mobiltelefon: +4672-97 80 3334
E-post: Madeleine.Gossner@alten.se