Produktionstekniker till Stockholm

Personality / Commitment

Är du öppen för nya möjligheter inom produktion och känner att konsultrollen lockar?
Just nu letar vi efter dig som vill fortsätta utvecklas som produktionstekniker och som har några års erfarenhet av liknande roll. Som produktionstekniker på ALTEN får du stora möjligheter att arbeta med olika projekt hos någon av våra spännande kunder. Beroende på vad du vill göra finns det stora möjligheter att utvecklas i den riktning du själv vill, hos kund, genom utbildningar eller genom coachning.

Som konsult hos oss tror vi att du vill utvecklas i din roll och ha roligt, samtidigt som du levererar god kvalité till våra kunders höga förväntningar. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team med många kontaktytor. Som person tror vi att du är kommunikativ och utåtriktad!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN.
Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar

Job / Skills

Vem är du?
• Flera års erfarenhet i rollen som produktionstekniker eller liknande
• Erfarenhet inom tillverkande industri
• Högskole/-civilingenjör inom produktionsteknik eller likvärdigt
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Erfarenhet av mekanik, elektronik, konstruktion, automation eller produktion
• Erfarenhet av att ha jobbat med tvärfunktionellt utvecklingsarbete
• Förmåga att analysera, vara kreativ och ta initiativ. Vara strukturerad och strategisk i ditt arbetssätt
• Erfarenhet av processförbättringsarbete eller projektledning

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Detaljer
Publication date 2021/02/22
Location Stockholm
Recruiter Agnes ERICSON
Senaste dag för ansökning 2021/03/22
Reference Number AD009781