QA Associate med inriktning på Mikrobiologi och Media

Personality / Commitment

QA Associate med inriktning på Mikrobiologi och Media för kvalitetssäkring av omgivningshygien
Är du en driven person som gillar utmaningar och stora kontaktnät? Trivs du i en dynamisk och förändringsinriktad vardag?

Inom AstraZeneca har vi passion för vetenskap och innovation. Vi är ett av världens ledande läkemedelsföretag och förvandlar idéer till effektiva läkemedel för ökad livskvalitet och hälsa hos patienter över hela världen. Att arbeta här innebär att vara företagsam, tänka stort och arbeta tillsammans för att göra det omöjliga möjligt.

Vi söker 2 Quality Assurance associate-konsulter med inriktning på Mikrobiologi och Media
till vårt arbete inom kvalitetssäkring av omgivningshygien av produktionsanläggningar i  Sweden Operations, Södertälje. Inom kvalitetsorganisationen har vi förmånen att representera både kundens och företagets intressen, samtidigt genom att vi skyddar produkter, tillverkningstillstånd och patient.

Job / Skills

Din roll
Som QA associate med inriktning på Mikrobiologi och Media ansvarar du för kvalitetssäkring av den mikrobiologiska miljön i produktionen av läkemedel. I din roll samarbetar du nära med produktionen, det mikrobiologiska laboratoriet, andra kvalitetsvärderingsgrupper samt övriga stödfunktioner inom kvalitetskontroll och processteknik - ett stort kontaktnät är din vardag.

I rollen kan din ståndpunkt komma att utmanas och då behöver du kunna motivera och kommunicera den på ett bra sätt med både övertygelse och ödmjukhet.

Dagliga arbetsuppgifter kan inkludera:

  • Utreda och godkänna kvalitetsavvikelser i produktionsprocesser och produktionsmiljö
  • Dokumentera, rapportera och förmedla information kopplat till kvalitetsfrågor
  • Bedöma, sammanställa och rapportera resultat från media och mikrobiologisk monitorering
  • Medverka vid utbildning av personal i mikrobiologi, media och omgivningshygien
  • Medverka i och leda verksamhetsprojekt och valideringar
  • Företräda avdelningen vid interna och externa myndighetsinspektioner

 Kompetenskrav

  • Naturvetenskaplig högskoleexamen på magisternivå/240hp innehållande mikrobiologi
  • Erfarenhet av arbete med mikrobiologi och/eller media, företrädesvis inom verksamhet styrd av Good Manufacturing Practice (GMP) är önskvärt
  • Mycket god förmåga att tydligt kommunicera och uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

För att lyckas i rollen krävs att du har en god analytiskt förmåga och med en positiv anda bidrar du till att skapa en lösningsorienterad miljö. Du är flexibel inför ändrade förutsättningar, vilket ställer krav på ett strukturerat arbetssätt. Därför söker vi dig som arbetar drivande både självständigt och i team, samt är duktig på att främja samarbete i hela organisationen. För genom ditt arbete kommer du kunna göra skillnad för patienters liv varje dag då du bidrar till att produktionen av livsnödvändiga mediciner kan fortlöpa.

Är du redo att göra skillnad? Skicka in din ansökan, så gör vi det tillsammans!

Välkommen med din ansökan!

Detaljer
Location Stockholm
Recruiter Linnéa Lejon
Senaste dag för ansökning 2021/02/28
Reference Number AD009776