IT-Testledare till ALTEN

Personality / Commitment

ALTEN vill erbjuda dig en karriär, inte ett jobb.
Vi vill växa tillsammans med engagerade personer. När du vill utmana dig själv i nästa uppdrag, i nästa utbildning eller inom nästa ansvarområde vill vi vara din självklara partner.
Har du rätt driv och nyfikenhet? När du växer så växer ALTEN så jag hoppas att vi kan utvecklas tillsammans, i stort och smått.
Just nu har vi en möjlighet att fortsätta växa inom IT, har du med dig rätt erfarenheter för att göra oss ännu bättre?

För att passa i detta uppdrag vill du ansvara för att leda, planera och utföra tester.
Här blir ditt ansvar att se till att tester genomförs på ett sätt som garanterar hög kvalitet i levererade produkter och att verksamhetsmål och effektmål uppnås.

Något som vi på ALTEN värderar högt är din förmåga att arbeta självständigt och affärsmässigt. Som konsult hos ALTEN ser vi att du är positiv och har lätt för att skapa och upprätthålla bra relationer med vår breda mix av kunder. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och konsultmässighet och ser att du är väldigt öppen för förändring.

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN.
Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Dina ansvarsområden i uppdraget blir:
- Ta fram teststrategi
- Ta fram testplan
- Säkerställa att förutsättningar för test finns, t ex testdata och testverktyg
- Se till att testfall tas fram
- Se till att kunden utformar acceptanskriterier

Job / Skills

Dina arbetsuppgifter är att:
- Planera och leda ett projekts testaktiviteter
- Följa upp och rapportera alla testaktiviteter
- Leda arbetet med att analysera och designa tester
- Planera och genomföra tester
- Delta vid framtagande av leveransrutiner

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av att planera och genomföra regressions-, integrations-, system- och acceptanstester. Vi ser även att du har flerårig erfarenhet av att planera och leda acceptanstester med avancerade användare från olika verksamheter samt att du har erfarenhet av kravhantering. För specifikt uppdrag behöver du vara flytande i tal och skrift på svenska.

Meriterande kunskaper är:
- Komplex mjukvaruutveckling inom Java
- JIRA
- Testning med REST-klient, t ex Postman, API
- Testautomatisering
- SQL queries med POSTGRES

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för.
På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

We believe in growing together.

Varmt välkommen in med din ansökan till tobias.molund@alten.se.

Detaljer
Location Jönköping
Recruiter Irma LEIJON
Senaste dag för ansökning 2021/02/07
Reference Number AD009610