Mekanikkonstruktör till fordonsbranchen

Personality / Commitment

Hej!
För dig som har ett stort intresse för konstruktion och fordon är detta ett perfekt tillfälle att söka sig till ALTEN! Vi söker efter dig som är mekanikkonstruktör till kommande uppdrag hos en av våra största kunder inom fordonsbranschen. Vi tror att du som söker har minst 2 års arbetslivserfarenhet av konstruktion inom just fordon samt CATIA V5.

För att lyckas som konsult hos oss är det inte alltid de formella meriterna som är viktigast. Självklart krävs gedigen kunskap, men lika viktigt är att ha rätt attityd och att vara nyfiken. Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är social och bra på att samarbeta!
Rollen som konstruktör är koordinerande och tvärfunktionell där kommunikation är en central del av ditt arbete. Du är positiv och utåtriktad med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Job / Skills

Din profil
- Erfarenhet av CATIA V5
- 2+ års arbetslivserfarenhet av konstruktion inom fordonsbranschen
- Trivs i rollen som konsult eller skulle vilja bli konsult
- Högskole-eller civilingenjörsexamen med inriktning mot maskin
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.
Varmt välkommen in med din ansökan!

Detaljer
Location Stockholm
Recruiter Agnes ERICSON
Senaste dag för ansökning 2020/12/16
Reference Number AD009469