ERFAREN PLASTKONSTRUKTÖR TILL ALTEN JÖNKÖPING

Personality / Commitment

Vi söker nu en plastkonstruktör med lång erfarenhet inom området. I denna roll kommer du fortsätta utmanas i konstruktörsrollen men du kommer även agera "technical lead" där du kommer ta mer ansvar för att den slutliga leveransen till kund håller en hög nivå. Det finns mycket goda möjligheter att även ta sig ann spännande in-house eller off-shore uppdrag hos oss. 

ALTEN hjälper kunder inom flera olika branscher med allt från förstärkning på plats hos kund, in-house projekt där vi hjälper kunder från våra kontor till off-shore lösningar där man kan vara "spindeln i nätet" och länken mellan off-shore teamet och kunden.

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Job / Skills

Kravprofil:

- Minst 5 års erfarenhet som konstruktör.
- Mycket bra förståelse av plastkonstruktion och ritningsteknik (tolerans, form & läge).
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
- Förmåga att analysera, vara kreativ och ta initiativ. Vara strukturerad och strategisk i sitt arbetssätt.
- Erfarenhet av Creo.

Meriterande:

- Erfarenhet av en ledarroll.

För att passa in som konsult på ALTEN är det viktigt med engagemang, driv och att leverera hög kvalité till våra kunders höga förväntningar. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Emir Brandic: emir.brandic@alten.se

Vi ser fram emot din ansökan! 

Detaljer
Aktiverad vid 2020/10/27
Platser Jönköping
Kontakt Emir Brandic
Senaste dag för ansökning 2020/11/27
Referens AD009373