SYSTEMUTVECKLARE TILL SPÄNNANDE FÖRETAG

Personality / Commitment

Vi söker nu en system- och mjukvaruutvecklare som kommer få vara med i starten av nytt projekt hos kund. Du får vara med och ta fram våra kunders framtida produkter som ligger i framkant när det kommer till teknologi och innovation.

Hos oss på ALTEN har du möjlighet att välja att arbeta i korta eller långa projekt, olika branscher samt möjlighet att utvecklas inom nya områden. Tillsammans bygger vi din karriär. Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Job / Skills

Du kommer att ha en viktig roll i utvecklingsprojekten, där du arbetar ihop med ingenjörer inom elektronik, programvara och mekanik. Du kommer att analysera och bryta ner kundens krav och vara ansvarig för att skapa ett optimalt system. Arbetet kommer att innebära nära kontakt med kollegor, kunder och leverantörer över hela världen. Vidare har du möjlighet att ingå i olika projekt som syftar till att utveckla, förbättra och förnya kundens produkter.

Kvalifikationer:
- Har arbetslivserfarenhet och kompetens inom Autosar, ASIL, ISO26262 och Doors (kravhantering).
– Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom området.
– Erfarenhet av elektronik, mekatronik eller datavetenskap.
- Har erfarenhet av agila arbetssätt.
- Goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Emir Brandic: emir.brandic@alten.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Detaljer
Platser Jönköping
Kontakt Emir Brandic
Senaste dag för ansökning 2020/11/23
Referens AD009356