ÄR DU INGENJÖR INOM ELEKTRONIK?

Personality / Commitment

Är du elektronikingenjör och nyfiken på alla de möjligheter som konsultrollen medför? Då tycker jag att du ska höra av dig till oss så berättar vi mer. 

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

Job / Skills

Som hårdvarukonstruktör kommer du få vara delaktig i hela kedjan kring elektronikkonstruktion av inbyggda system. Arbetsuppgifterna är varierade och innefattar kravnedbrytning, arkitektur, elektronikkonstruktion, schema, layout till test och verifiering.

Givetvis vill vi att vår nästa kollega ska vara intresserad av att jobba i ett spännande och framgångsrikt konsultbolag med goda utvecklingsmöjligheter. Utöver detta tror vi att du har en högskole- eller civilingenjörsexamen med inriktning mot elektronik och såklart ett stort intresse av att jobba med elektronikkonstruktion, schema, layout, test och verifiering. Sedan är det vår filosofi att dina unika kompetenser, erfarenheter och intressen leder vägen fram. Vi vill dock att du utan problem kan kommunicera på svenska och engelska, muntligt och skriftligt.

På Alten lägger vi dock nästan störst vikt vid personlighet - vi anställer personer som är positiva och drivna då vår kultur präglas av personer med en positiv attityd, engagemang och intresse. 

Vill du veta om vi har något inom just ditt område och din kompetens? Du är varmt välkommen att skicka in ditt CV alternativt kontakta ansvarig HR partner Stephanie Dahl på stephanie.dahl@alten.se. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Varmt välkommen till oss!

Om ALTEN

ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

Detaljer
Platser Linköping
Kontakt Stephanie DAHL
Senaste dag för ansökning 2020/10/29
Referens AD009332