INGENJÖR INOM ELEKTRONIK TILL ALTEN

Personality / Commitment

Är du ingenjör inom elektronik och går i tankarna om konsultrollen skulle vara något för dig? Kul, då har du kommit till rätt ställe! Låt mig berätta lite om vad det innebär.

Att jobba som konsult innebär möjligheter som annars skulle vara svåra att nå. Att vara konsult hos ALTEN är nog sedan något helt extra. Vi erbjuder dig en karriärresa med fokus på möjligheter, utveckling och gemenskap. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Med en bred kundbas inom olika branscher och ett stort urval av tjänsteområden kan vi i stort sett garantera att du kan bygga just den karriär du alltid drömt om, här på ALTEN. Det är precis vad vi har gjort med våra nuvarande ca 1.700 medarbetare här i Sverige, och vi skulle gärna göra den resan med dig härnäst.

Då vi finns etablerade i över 25 länder erbjuder vi även dig såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar! Hur coolt!? Kanske har du alltid drömt om att jobba i USA, Frankrike eller Australien. Vad vet jag.. Vi löser det! Men det är helt okej att stanna här på hemmaplan också. Vi har 12 kontor spridda över hela Sverige så det mesta går att lösa.

Kort sagt.. We believe in growing together!

Job / Skills

Vi vill jobba med dig som har ett genuint intresse och driv för att jobba med spännande kunder och produkter. I övrigt tror vi att vår nästa kollega:

-        har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant tekniskt område relaterat till elektronik

-        på ett eller annat sätt är kunnig inom t.ex Altium eller orCAD eller annat relevant verktyg.

I övrigt jobbar vi utifrån filosofin att dina unika kompetenser, intressen och ambitioner styr vägen fram till ett uppdrag. Hör därför gärna av dig så pratar vi mer om vad du vill och vilka möjligheter som finns. Ansvarig HR Partner Stephanie Dahl svarar gärna på frågor på stephanie.dahl@alten.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

 Om ALTEN

ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 34 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

Detaljer
Platser Örebro - Västerås - Lindesberg - Kumla - Ludvika - Borlänge - Arboga - Eskilstuna - Karlskoga
Kontakt Stephanie DAHL
Senaste dag för ansökning 2020/10/29
Referens AD009329