UTVECKLARE INOM .NET TILL ALTEN SKELLEFTEÅ

Personality / Commitment

Vill du vara med och påverka från första kodraden? ALTEN Skellefteå började sin resa hösten 2016. Idag är vi tio medarbetare som jobbar inom området Engineering. Vi har bland annat gjort uppdrag inom mekanik- och elektronikkonstruktion samt projektledning.
Nu är vi redo och peppade på att starta vårt nästa område inom system- och applikationsutveckling. Du kommer få en stor möjlighet att påverka och sätta prägeln från start, exempelvis delaktighet i strategiarbete, rekrytering och kundbearbetning.
Eftersom detta är ett nytt område inom ALTEN Skellefteå är det viktigt för oss att bygga en stark och kompetent grund från start, en grund som vill påverka och vara delaktig i vår IT-etablering.

Vårt team idag:
I Skellefteå har vi nu ingenjörer inom mekanik- och elektronikkonstruktion samt projektledning, vi längtar efter kollegor inom system- och applikationsutveckling. Vi gillar att ses över olika aktiviteter såsom Yoga, cykelfest eller en enkel lunch. Alla har vi olika intressen inom bland annat musik, träning, fiske, motorer och programmering. Vi gillar en öppen, transparant, välkomnande och nytänkande miljö. Som ny medlem i gruppen kommer du känna av flera hjälpande händer och en stöttande chef som ser just dig och dina intressen. Din chef är mån om ditt välmående och tycker det är viktigt att du känner att du har en bra balans mellan ditt arbete och din fritid.

Matchar vi?
- Du vill vara med och påverka
- Du gillar att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter
- Du vill engagera dig i kontorets och dina kollegors utveckling

Vi ser gärna:
- Att du har god kännedom och erfarenhet av IT-marknaden i Skellefteå, vi kommer göra denna etablering tillsammans med dig. Din insyn, erfarenhet och engagemang kommer vara värdefull och viktig
- Att du har ett stort intresse av teknik i allmänhet då dina kollegor jobbar inom olika kompetensområden

Job / Skills

Vidare tror vi att du:
- Har ett genuint intresse för systemlösningar och programmering
- Du har erfarenhet av att arbeta tvärfunktionellt enligt agila metoder
- Du arbetar gärna både självständigt och i team
- Du har mångårig erfarenhet av utveckling inosm .NET/C#
- För att arbeta med våra uppdrag kommunicerar du väl på både svenska och engelska

Vad erbjuder vi:
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta anna.nejati@alten.se och mattias.abrahamsson@alten.se.

Välkommen med din ansökan!

Detaljer
Platser Skellefteå
Kontakt Irma LEIJON
Senaste dag för ansökning 2020/11/15
Referens AD009328