Materialkemist i Stockholm/Uppsala

Personality / Commitment

Är du materialkemist som är redo efter nya utmaningar? Se då hit för! Just nu letar ALTEN Life Science i Stockholm efter just en materialkemist. I denna roll ska du ha kunskap om kemikaliers påverkan på plaster. Du ska själv kunna ta fram metoder och strategier för att uföra materialtester. Du som person ska vara social och självständig då du kommer behöva agera ensam expert i gruppen samt behöva interagera med olika interna aktörer.

VAD VI ERBJUDER DIG
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Job / Skills

VEM SÖKER VI? 
Vi söker dig med en MSc-utbildning inom relevant område. Du ska ha 3-5års arbetslivserfarenhet, nödvändigtvis inte inom Life Science men är ett stort plus. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat med kemi kopplat till plaster eller andra polymera material tidigare. Krav på flytande svenska både i skrift och tal.


OM ALTEN 
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Detaljer
Location Stockholm
Recruiter Linnéa Lejon
Senaste dag för ansökning 2020/12/01
Reference Number AD009256