Uppskalning av cellodling för storskalig produktion

Personality / Commitment

Vi söker nu dig som vill arbeta med uppskalning av cellodling och där du är en del utav tidig uppströmsutveckling och delaktig i den biologiska produktionsprocesse. 

Du ska ha en master inom kemi- eller bioteknik, biomedicin eller cellbiologi och tidigare erfarenhet från att odla cellinjer. Du ska gilla variation och sträva efter utveckling. Du ska vara engagerad och målinriktiad. Är du denna personen och har drömmar om att bygga din karriär i en stimulerande miljö omgiven av drivna kollegor. Då är ALTEN Pharma rätt arbetsplats för dig!

Job / Skills

Dina arbetsuppgifter:
- Utveckla en cellinje i olika produktions skalor för utveckling av antikroppar och virala produkter
- Odla celler i olika skalor, allt från 10 liter till 500 liter

Din profil:
- M.Sc inom kemi- eller bioteknik, biomedicin, cellbiologi
- Erfarenhet med att odla någon av följande cellinjer: HEK-celler, mammalie-celler, Cho-celler, E.coli
- Självgående, initiativtagande och ska ha lätt för att samarbeta
- Flexibel och kommunikativ
- Goda språkkunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Kunskap om GMP
- Erfarenhet från storskalig produktion

Vad vi erbjuder dig:
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

 

Detaljer
Aktiverad vid 2020/09/15
Platser Stockholm - Uppsala
Kontakt Linnéa Lejon
Senaste dag för ansökning 2020/10/15
Referens AD009250