MJUKVARUUTVECKLARE TILL KONCEPTAVDELNING FÖR FRAMTIDENS PRODUKTER

Personality / Commitment

Dags att vidga vyerna? Är du nyfiken på en bred roll inom mjukvaruutveckling där du kommer arbeta hos kund och in-house med avancerade produkter? Då har vi en mycket intressant möjlighet som väntar.

Du kommer vara med och ta fram koncept för framtidens produkter. Du gillar utmaningar och har många idéer. Är du nyfiken på utmaningar utanför mjukvaran så är det en fördel.

Job / Skills

Kvalifikationer:
- Embedded programmering i C.
– Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom området.
- Har god kommunikativ förmåga och fungerar bra i grupp.
- Krav på goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.
- Ett par års erfarenhet av mjukvaruutveckling.

Meriterande:
- Behärskar fler programmeringsspråk.
- Intresse för elektronik och hårdvara.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Emir Brandic: emir.brandic@alten.se

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together

Vi ser fram emot din ansökan! 

Detaljer
Aktiverad vid 2020/09/11
Platser Jönköping
Kontakt Emir Brandic
Senaste dag för ansökning 2020/10/16
Referens AD009248