ERFAREN JAVAUTVECKLARE REDO FÖR NYA UTMANINGAR!

Personality / Commitment

Är du en nyfiken och engagerad person, redo för nya utmaningar? Vi erbjuder dig en karriär med många möjligheter där du får chansen att arbeta med det du har passion för. Du kommer arbeta i en dynamisk miljö och får möjligheten att växa in i din roll. Som person är du lösningsorienterad och har god kommunikativ förmåga. Vi söker just nu erfarna javautvecklare som gillar utmaningar och problemlösning. Du gillar att arbeta i team och ser utmaningar som möjligheter snarare än hinder.

Job / Skills

I din roll ser vi att du har minst tre års erfarenhet av javautveckling och erfarenhet av:

- Spring
- Cloud (Azure / AWS / Google Cloud)
- CI/CD
- Microservices
- Kubernetes

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta Amanda Nilsson på amanda.nilsson@alten.se.

Välkommen med din ansökan!

Detaljer
Aktiverad vid 2020/09/09
Platser Lund - Malmo - Landskrona - Helsingborg
Kontakt Irma LEIJON
Senaste dag för ansökning 2020/09/28
Referens AD009242