KONSTRUKTÖR TILL KAROSS/VEHICLE STRUCTURE

Personality / Commitment

Brinner du för teknik och vill vara med och utveckla framtidens fordon? Nu söker vi på ALTEN Design ingenjörer för utvecklande och spännande In-house uppdrag inom fordonsindustrin. Personliga egenskaper vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt! Vi ser gärna att du är positiv, driven och har ett utåtriktat förhållningssätt. Givetvis har du ett genuint och äkta intresse för teknik och framförallt fordon! Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Job / Skills

Inför kommande projekt söker vi efter duktiga konstruktörer med erfarenhet av kaross. Har du erfarenhet från konstruktion i Catia och fordonsindustrin är du välkommen att ansöka. Vi söker både lead konstruktörer och seniora konstruktörer. Du bör ha god förståelse för kaross-konstruktion, tunnplåt och att jobba med ytor i Catia. 

Erfarenhet från relevanta områden så som;
- Bakre/Främre-struktur.
- Body Struktur.

Mjukvara:
- Catia V5
- TeamCenter

Har du erfarenhet av att agera Team-Lead i form av teknisk Lead är det meriterande. Som person är du positiv, social och en lagspelare. Du bör vara pro-aktiv och kunna agera som vårt varumärke ut mot våra kunder.

Varmt välkommen med din ansökan! För mer info kontakta gruppchef på ALTEN: Ajdin Pezic, Ajdin.Pezic@alten.se

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

 

Under perioden 13/7 2020 till 30/8 2020 kommer vi inte ha möjlighet att svara på frågor eller gör något urval på grund av semester. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen efter 30/8.

Detaljer
Platser Gothenburg
Kontakt Kevin JAKOBSSON
Senaste dag för ansökning 2020/08/31
Referens AD009153