INTEGRATIONSUTVECKLARE MULE

Personality / Commitment

Är du en erfaren utvecklare som är nyfiken på nya utmaningar och vill ta nästa kliv i karriären? Vill du jobba med den senaste tekniken i en dynamisk miljö med goda utvecklingsmöjligheter?
ALTEN IT söker nu en integrationskonsult med god erfarenhet inom Mule och Java.

VAD VI ERBJUDER DIG
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Job / Skills

Du har en bakgrund som utvecklare eller arkitekt med goda erfarenheter från Java-baserade integrationsramverk, gärna inom Mule ESB. Du behärskar även svenska flytande i tal och skrift.

Kvalifikationer:
- Mule ES
- Java 8+
- Spring Frameworks
- Azure / AWS
- Linus / Windows
- SOAP och REST
- Jenkins / Docker

OM ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i 28 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 37 200 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.
Välkommen in att läsa mer om oss på alten.

Inget urval kommer göras mellan vecka 29 och 32 på grund av semester. Vi hoppas att du har en trevlig sommar och ser fram emot att kontakta dig när vi kommer tillbaka!

 

Detaljer
Aktiverad vid 2020/07/09
Platser Gothenburg
Kontakt Caroline Svensson
Senaste dag för ansökning 2020/08/24
Referens AD009150