UTVECKLARE INOM .NET SOM ÄR REDO FÖR NYA UTMANINGAR

Personality / Commitment

Brinner du för programmering och problemlösning och vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom dessa områden? Är du självgående och ansvarstagande samt har en känsla för struktur och ordning och reda i koden? Vi söker nu en utvecklare för kunds räkning inom C# .net där du kommer få möjligheten att jobba i teknikens framkant.

Välkommen till att bli en av samhörigheten på ALTEN Västerås!

VAD VI ERBJUDER DIG

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Job / Skills

I detta uppdrag kommer du att jobba med programmering i C# .net i ett system byggt på C och C++ i Linuxmiljö. Servern lagras i en Oracle-databas. För att lyckas i rollen tror vi att du har minst 6 års erfarenhet inom C# .net och kunskap inom databaser, gärna inom Oracle och PLSQ. Givetvis läggs stor vikt i personlig lämplighet. Förutom ovannämt tror vi därför att du är initiativtagande och bidrar med goda idéer samt löser uppgifter på ett effektivt och hållbart sätt.

Eventuella frågor eller funderingar besvaras smidigast av konsultchef Sahel Mir på sahel.mir@alten.se. Under semesterveckorna kommer återkopplingen att dröja och tillgängligheten att vara begränsad.

Vi ser fram emot att höra från dig.

OM ALTEN

ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 20 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 37 200 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.
Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

Detaljer
Aktiverad vid 2020/07/08
Platser Västerås
Kontakt Irma LEIJON
Senaste dag för ansökning 2020/08/10
Referens AD009147