JAVAUTVECKLARE TILL KUND INOM OFFENTLIG SEKTOR

Personality / Commitment

Vi söker en engagerad javautvecklare som älskar att utveckla och vill utvecklas tillsammans med oss. Ta chansen att bli en del av samhörigheten på ALTEN i Västerås.

ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 37 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Job / Skills

Kunden arbetar i agila team varför erfarenhet och samarbetsförmåga är av vikt för att lyckas med uppdraget. De arbetar i teamen med både vidareutveckling och förvaltning av systemen. Dina arbetsuppgifter som utvecklare innebär att med krav och befintlig systemarkitektur analysera, designa, utforma och testa lösningar. Det dagliga arbetet utförs genom stort eget ansvar och ett professionellt arbetssätt genom dialog och samspel med kollegor och intressenter om krav och lösningar. Som konsult beöver du bidra aktivt i den agila transformationen och besitta praktisk erfarenhet.

För att lyckas i rollen tror vi att du har: 

-Erfarenhet av agil utveckling i Java från de senaste två åren i tidigare uppdrag

-Dokumenterad erfarenhet av arbete med React

-Dokumenterad erfarenhet av WebLogic Server

-Dokumenterad erfarenhet av Continuous Integration

Vid frågor kontakta konsultchef Sahel Mir på sahel.mir@alten.se. Under semesterveckorna kommer återkopplingen att dröja och tillgängligheten att vara begränsad.

Välkommen in med din ansökan!

Detaljer
Aktiverad vid 2020/07/08
Platser Västerås
Kontakt Irma LEIJON
Senaste dag för ansökning 2020/08/10
Referens AD009146