ALTEN SÖKER EN SYSTEMÄGARE I JÖNKÖPING

Personality / Commitment

Är du idag en systemingenjör med erfarenhet av Cloud? Då har vi kanske ditt nästa drömuppdrag!

Din primära uppgift blir att speca kundens krav inom deras IoT -projekt. Kunden kör sin plattform på AWS och nyttjar för sin utveckling i C#.

Job / Skills

Kvalifikationer:
- Erfarenhet av Cloud 
- Erfarenhet av IT-serverutveckling, app-utveckling, tjänste-utveckling. 
– Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom området. 
- Har god kommunikativ förmåga och fungerar bra i grupp.
- Krav på goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together

Vid frågor kring tjänsten kontakta Emir Brandic: emir.brandic@alten.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Inget urval kommer göras mellan vecka 29 och 32 på grund av semester. Vi hoppas att du har en trevlig sommar och ser fram emot att kontakta dig när vi kommer tillbaka!

Detaljer
Platser Jönköping
Kontakt Emir Brandic
Senaste dag för ansökning 2020/08/03
Referens AD009139