DRIVEN SYSTEMUTVECKLARE .NET TILL ALTEN

Personality / Commitment

Hej framtida kollega! Du som har erfarenhet av systemutveckling inom .NET är varmt välkommen in i värmen hos Alten. Vi söker nu en vass utvecklare som ska hjälpa vår kund inom bank och finans i Örebro. Här finns många kunniga och stöttande kollegor samt coachande chefer som aktivt hjälper dig ut på nya uppdrag. Som konsult är du vårt ansikte utåt och därför tycker vi det är viktigt att du kan agera självständigt och affärsmässigt i kontakten med kunder såväl som kollegor. Andra beskriver dig som en problemlösare med ett stort teknikintresse och att utmaningar är något som stimulerar dig. På Alten tycker vi att det är viktigt att du har en bra balans mellan ditt arbete och din fritid. Vi brinner för tekniken på olika sätt och nivåer, det är exempelvis inte ovanligt med sidoprojekt hemma! Vi är här för att hjälpa dig ta nya kliv i karriären som systemutvecklare och uppnå dina mål.

Job / Skills

Vi söker dig som vill vara med i utvecklingen. Vi vet nämligen att när du utvecklas så utvecklas även ALTEN och våra kunder blir nöjda! För att kunna ta dig an rollen ser vi att du som söker har en relevant utbildning och minst 4 års erfarenhet inom branschen. Vi ser det som viktigt att du har erfarenhet av C#.NET. Hos kunden råder en agil arbetsmiljö där det nu sker stora förändringar för att skapa en mer modern och IT-driven business. För kunden är det viktigt att konsulterna känner sig hörda, inkluderade och engagerade i arbetet.

Om ALTEN
På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom de mest engagerade teknik- och IT-konsulterna. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Life Science, Infrastructure, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av ALTEN Group är vi över 37 200 medarbetare och är verksamma i över 28 länder.

Uppfyller du kriterierna? Välkommen in med din ansökan! Urvalsprocessen sker löpande då vi söker denna profil kontinuerligt.

Vid frågor kontakta HR-Partner Irma Leijon på +46734 128614 eller på irma.leijon@alten.se.

Detaljer
Platser Örebro
Kontakt Irma LEIJON
Senaste dag för ansökning 2020/08/10
Referens AD009129