.NET UTVECKLARE TILL SPÄNNANDE IOT PROJEKT

Personality / Commitment

Vi söker dig som har ett genuint intresse för systemlösningar och programmering. Du arbetar gärna i team och har erfarenheter av att arbeta tvärfunktionellt och enligt agila metoder. Arbetet sker enligt DevOps-principer och inkluderar allt från kravställning, mjukvaruutveckling till test och implementation. Vi förväntar oss inte en fullärd expert, det viktigaste är att du är driven och har viljan att fördjupa dina kunskaper i takt med branschens utveckling.

 

Job / Skills

Vi tror att du har ett par års erfarenhet och är van vid att arbeta med applikationer där följande tekniker är närvarande:
- .NET Core
- Docker Containers
- Azure cloud, Edge and IoT Hub
- Microservices
Har du erfarenhet av frontendutveckling i Angular är det meriterande.


Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.
We believe in growing together!

För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta Amanda Nilsson, amanda.nilsson@alten.se

Välkommen med din ansökan!

Detaljer
Aktiverad vid 2020/06/29
Platser Lund
Kontakt Amanda NILSSON
Senaste dag för ansökning 2020/08/28
Referens AD009124