ALTEN SÖKER PRODUKTÄGARE INOM IoT TILL KUND I JÖNKÖPING

Personality / Commitment

Har du arbetat som produktägare inom IoT samt erhåller ett stort intresse för IT? Då kan du passa i rollen som produktägare hos vår kund i Jönköping!

Din roll blir bland annat att skapa strategier över vad kunden ska leverera inom IoT-området. Du kommer arbeta med att skapa strategier över vad kunden ska leverera inom IoT-området. Du kommer också arbeta med hur produkter kan kopplas upp och vad det betyder.

Job / Skills

Kvalifikationer:
- Djup kunskap inom IoT, appar och hur man arbetar mot kunder i detta område.
– Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom området.
- Har god kommunikativ förmåga och fungerar bra i grupp.
- Krav på goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together

Vid frågor kring tjänsten kontakta Emir Brandic: emir.brandic@alten.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Detaljer
Aktiverad vid 2020/06/25
Platser Jönköping
Kontakt Emir Brandic
Senaste dag för ansökning 2020/07/25
Referens AD009123