UTVECKLARE INOM C# .NET SOM ÄR REDO FÖR NYA UTMANINGAR

Personality / Commitment

Brinner du för programmering och problemlösning och vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom dessa områden? Som person är du självgående och ansvarstagande samt har en känsla för struktur och ordning och reda i koden. Du tar ofta initiativ och bidrar med goda idéer, samtidigt löser du uppgifter på ett effektivt och hållbart sätt. Vi söker nu en utvecklare inom C# .net. Välkommen till att bli en av oss här på ALTEN i Linköping, här väntar 130 härliga kollegor på sin nästa stjärna till arbetskamrat!

 

VAD VI ERBJUDER DIG

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Job / Skills

Vi vill jobba med dig som har minst tre års erfarenhet av att utveckla i C# .NET eller .NET Core och .NET Framework samt av att arbeta i agila miljöer. Vi tror dessutom att du har erfarenhet av att arbeta med olika molnlösningar, gärna AWS eller Azure. Dessutom vill vi att du uttrycker dig obehindrat i både svenska och engelska.

Vi ser det som ett stort plus om du även har erfarenhet inom:
- Frontend-verktyg som JavaScript
- Python
- Erfarenhet av DevOps
- CI/CD verktyg – såsom Jenkins, Jira, GIT

Eventuella frågor eller funderingar besvaras gärna av ansvarig HR Partner Irma Leijon på irma.leijon@alten.se.

Vi ser fram emot att höra från dig.

 

OM ALTEN

ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 20 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 37 200 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.
Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

Detaljer
Aktiverad vid 2020/06/24
Platser Linköping
Kontakt Irma LEIJON
Senaste dag för ansökning 2020/07/10
Referens AD009121