IT User Support Technician till ALTEN Göteborg

Personality / Commitment

Är du intresserad av att arbeta med problemlösning och service i ett stort, dynamiskt företag? Då har vi tjänsten för dig! ALTEN söker dig som vill jobba med IT-support på vår interna IT-avdelning.

Som User Support Technician blir du en del av ett team på sex personer som samarbetar med samtliga avdelningar och medarbetare inom ALTEN Sweden.

Job / Skills

Din profil
Vi söker dig som:
- Har en kandidatexamen inom IT, datateknik eller liknande, alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning
- Har minst 2 års arbetslivserfarenhet av support av användare och datorer
- Behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har arbetat enligt ITIL eller har en ITIL-certifiering och har kunskaper inom SharePoint. System och verktyg du har erfarenhet av är Active Directory och Office 365. Vidare har du god kunskap inom Microsofts server- och klientoperativsystem, Identity Management och du kan arbeta i olika ärendehanteringssystem som Service Now och Jira. Det är även en fördel om du tidigare har arbetat med Apple-klienter, Linux-serverar och Linux-klienter.

Som person är du användarfokuserad, samarbetsvillig och lösningsorienterad. Du är driven och har förmåga att jobba självgående med dina ansvarsområden. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och du trivs i en roll där du får lösa problem och hjälpa andra. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om ALTEN
ALTEN är ett av Europas ledande konsultbolag med över 34 000 anställda i 25 länder. Vi utvecklar och levererar kompetens till världsledande företag inom branscher som Automotive, Defence & Aerospace, Telecom, Energy och Life Science. Hos oss får du en dynamisk arbetsmiljö och du blir en del av en stödfunktion som är väldigt viktig för den svenska verksamheten. Vi har flertalet förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och arbetstidsförkortning. På kontoret i Lindholmen har vi en trevlig arbetsmiljö med härliga kollegor och fräscha lokaler.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 12 augusti. Vid frågor kring tjänsten, kontakta IT Manager Shadi Goharpour på shadi.goharpour@alten.se. Om du har frågor kring rekryteringsprocessen kan du kontakta HR Partner Sofia Johansson på sofia.johansson@alten.se.

Vi kommer tyvärr inte ha möjlighet att besvara frågor mellan vecka 28-31 på grund av semester.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Detaljer
Aktiverad vid 2020/06/22
Platser Gothenburg
Kontakt Sofia Johansson
Senaste dag för ansökning 2020/08/12
Referens AD009119

Du kanske också är intresserad av