ALTEN SÖKER MJUKVARUUTVECKLARE I JÖNKÖPING

Personality / Commitment

ALTEN söker mjukvaruutvecklare med stort intresse för utveckling. Hos oss får du möjlighet att lära dig nya saker inom områden du brinner för och inom många olika branscher såsom automotive, försvar, industri och Life-science. Det finns möjligheter att välja att arbeta i korta eller långa projekt, olika branscher samt möjlighet att utvecklas inom nya områden.

Det finns också goda möjligheter att vara med och påverka vår utveckling inom SW/HW här i Jönköping där man kan dela med sig av sin kunskap i form av coachning, mentorskap, teamledare etc. Samtidigt som man kommer utöka sitt nätverk då vi inom ALTEN Sverige har många experter inom området.

Job / Skills

Några exempel på vad dina utmaningar på ALTEN kan bli:

- Ansvara för att utveckla och designa inbyggda system.
- Arbeta med systemkrav, mjukvarukrav.
- Arbeta med design till implementation och test av mjukvaran.
- Analysera och bryta ner kundens krav för att vidare ta fram ett optimalt system.
- Ha stor kontakt med kunder, kollegor och leverantörer över hela Sverige.

Kvalifikationer:

- C,C++ eller C#-programmering, gärna erfarenhet av elektronik.
– Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom området.
- Har god kommunikativ förmåga och fungerar bra i grupp.
- Krav på goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.
- Ett par års erfarenhet av mjukvaruutveckling

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together

Vid frågor kring tjänsten kontakta Emir Brandic: emir.brandic@alten.se

 Varmt välkommen med din ansökan!

Detaljer
Aktiverad vid 2020/06/17
Platser Jönköping
Kontakt Emir Brandic
Senaste dag för ansökning 2020/07/17
Referens AD009118