FRONTEND UTVECKLARE TILL ALTEN STOCKHOLM

Personality / Commitment

ALTEN IT Stockholm söker just nu en Frontend utvecklare till vår kund inom offentlig sektor belägen i Sundbyberg där även resor till Karlskrona kan förekomma. I denna roll kommer du ingå i ett leveransteam för Digitala tjänster bestående av både konsulter och anställda med olika komptensbakgrund. Arbetsuppgifterna består av att utveckla digitala tjänster riktade till privatpersoner och företag samt bedrivs agilt där du förväntas bidra till en fortsatt utveckling av arbetssätt och metod. Som konsult hos ALTEN erbjuds du många spännande utvecklingsmöjligheter och en individuell karriärplan, coachande ledarskap, långa uppdrag inom olika branscher, en mängd utbildningar samt härlig gemenskap. 

Job / Skills

För att passa som i rollen ser vi att du har följande:

-Minst 4 års erfarenhet som Frontend utvecklare
-Angular 2+
-Javascript, Type-script, HTML5
-CSS, Bootstrap
-REST/JSON
-RWD
-IntelliJ
-Jira
-Git
-Dokumenterad kompetens av att jobba i agila utvecklingsteam.
-Flytande svenska, både i tal och skrift

Meriterande för uppdraget:

-Praktisk erfarenhet av tillgänglighetskrav enligt WCAG 2.0
-OWASP säkerhetskrav
-Karma/Javascript och Enhetstester

OM ALTEN

ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 28 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 37 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 800 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.
Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

VAD VI ERBJUDER DIG

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta HR Partner Anneli Westermark: anneli.westermark@alten.se

We believe in growing together!

Detaljer
Platser Stockholm
Kontakt Anneli WESTERMARK
Senaste dag för ansökning 2020/07/12
Referens AD009112