FRONTEND UTVECKLARE TILL VÅR KUND INOM OFFENTLIG SEKTOR I STOCKHOLM

Personality / Commitment

ALTEN IT Stockholm söker nu en senior frontendutvecklare till vår kunds webbteam. För att passa i rollen anser vi att du besitter djup förståelse för organisatoriska behov och affärsmässiga utmaningar, såväl som att se till helheten vad gäller designmönster och arkitektur. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i team, är målorienterad, har goda kommunikativa färdigheter samt vill bidra med ditt perspektiv och erfarenheter inom mjukvaruutveckling. Du ser fördelen med att testa din egen kod och har erfarenhet att utveckla automatiserade tester.  Det är meriterande att ha arbetat agilt och om du har erfarenhet av att arbeta med exempelvis test, UX design eller krav.

Job / Skills

- 5-10 års erfarenhet inom Frontend utveckling
- Kan ta huvudansvar för delleverans i större projekt och är van vid rapportering och projektledning
- React
- Typescript
- JavaScript
- HTML5
- CSS
- Flytande svenska i tal och skrift
- Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Meriterande för uppdraget:

- Redux
- Designkomponentsverktyg som till exempel Storybook
- Automatiserade testramverk för frontend, progressive web apps
- Material UI
- Automatiserade tester
- Gärna erfarenhet av att ha byggt app-liknande sajter

OM ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 28 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 37 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 800 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.
Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

VAD VI ERBJUDER DIG
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta HR Partner Anneli Westermark: anneli.westermark@alten.se

We believe in growing together!

Detaljer
Platser Stockholm
Kontakt Anneli WESTERMARK
Senaste dag för ansökning 2020/07/12
Referens AD009110