EMBEDDEDUTVECKLARE TILL ALTEN LIFE SCIENCE

Personality / Commitment

Är du en erfaren mjukvaruutvecklare som letar efter nya utmaningar? Vill du vara med och utveckla produkter som kan rädda människors liv? Ta då chansen att bli en del av vår växande grupp av mjukvaruingenjörer för medicinteknik!

Som utvecklare inom medicinteknik förväntas du att skriva strukturerad kod som håller hög kodkvalité då många av våra projekt arbetar enligt IEC 62304. Detta innebär noggrann dokumentation och omfattande kodgranskning. Vi söker lagspelare som får energi av att hjälpa och stötta sina kollegor, samt lockas av att jobba i multidisciplinära grupper där ingenjörer av olika kompetenser blandas.

Job / Skills

DIN PROFIL
- Civilingenjörs- eller Högskoleingenjörsexamen i relevant område
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling
- Behärskar alla eller någon av följande utvecklingsspråk: C,C++,C#, Java
- Erfarenhet av Linux på device driver nivå
- Erfarenhet av verktyg och ramverk som JMaven, Junit, Maven, Git, JQuery, Qt, .NET compact framework
- Erfarenhet av software lifecycle management med verktyg som ex HP ALM
- Lever och andas det agila manifestet och haft flera olika roller i ett Scrumlag
- God tal- och läsförståelse i både svenska och engelska

VAD VI ERBJUDER DIG
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Detaljer
Aktiverad vid 2020/05/13
Platser Jönköping
Kontakt Irma LEIJON
Senaste dag för ansökning 2020/06/01
Referens AD009071