ALTEN VÄSTERÅS SÖKER .NET UTVECKLARE TILL IOT PROJEKT

Personality / Commitment

Vill du jobba med .NET i Azure-miljö? Vi söker dig som vill utveckla i teknikens framkant och som har ett genuint intresse för att programmera och lära dig nya saker. Du arbetar gärna i team som är tvärfunktionella och agila. Arbetet följer DevOps-principer med kontinuerliga leveranser av högkvalitativ mjukvara där du får möjligheten att ta del i hela utvecklingskedjan.  Vi ser att du är driven och har viljan att fördjupa dina kunskaper i takt med branschens ständiga utveckling.

Job / Skills

Vi tror att du har ett par års erfarenhet och är van vid att arbeta med applikationer där följande tekniker är närvarande:
- .NET Core
- Docker Containers
- Azure cloud, Edge and IoT Hub
- Microservices

Har du erfarenhet av frontendutveckling i Angular är det meriterande.

Vad vi erbjuder dig: 
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

För frågor eller mer information om tjänsten, kontakta Talent Acquisition Partner Irma Leijon på Irma.Leijon@alten.se. Välkommen med din ansökan!

Detaljer
Aktiverad vid 2020/05/13
Platser Västerås | Västmanland
Kontakt Irma LEIJON
Senaste dag för ansökning 2020/06/01
Referens AD009070