BERÄKNINGSINGENJÖR SUGEN PÅ NYA MÖJLIGHETER?

Personality / Commitment

ALTEN söker en eller flera personer som önskar jobba som beräkningsingenjör inom hållfasthet och dynamik och därmed bli en del av vårt grymma product development-team. Antar du utmaningen? Med en bred kundbas i Linköping och Östergötland får du här möjligheten att utvecklas precis i den riktning som du vill. Dina ca 130 ingenjörskollegor här i Linköping jobbar idag på roliga och utvecklade uppdrag ute hos spännande kunder runt om i länet eller inhouse på vårt kontor i Mjärdevi och vi vill mer än gärna att du blir vår nästa kollega.

Vad är fördelen med att jobba på ALTEN? Varje medarbetare är lika viktig i vår framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Job / Skills

Vi vill jobba med dig som har en högskoleutbildning inom relevant tekniskt område och som gärna jobbat ett par år som beräkningsingenjör och därmed har erfarenhet av arbete inom hållfasthet och/eller CFD. Du har dessutom goda kunskaper i verktyg så som Abaqus, Hypermesh, Ansys och liknande. Vi ser mycket positivt på att du har erfarenhet av att jobba inom försvarsindustrin eller inom automotive sedan tidigare. Vi vill även att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. På ALTEN värdesätter vi även personlighet högt. För oss är det viktigt att du som individ känner ett driv och är engagerad i det du gör.

Vill du veta mer om hur dina intressen och kompetenser kan passa in på ALTEN? Kontakta gärna ansvarig HR Partner Stephanie Dahl på stephanie.dahl@alten.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. 

OM ALTEN
På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace, Life science och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av ALTEN Group har vi 34.000 medarbetare och verksamhet i över 25 länder. Läs mer om ALTEN på www.alten.se.

Detaljer
Platser Linköping - Norrköping - Mjölby
Kontakt Stephanie DAHL
Senaste dag för ansökning 2020/04/21
Referens AD008986