ERFAREN SOLIDWORKS KONSTURKTÖR

Personality / Commitment

Har du idag ett uppdrag eller har nu förlorat ditt uppdrag och funderar på nästa steg i karriären? Då borde du passa på att snacka med oss! Läs mer och ansök.

Vi värdesätter din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du trivs i en dynamisk miljö, stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar.

På ALTEN vill vi säkerställa att du får den utveckling som du eftersträvar. Det gör vi genom att låta dig jobba i de projekt där du känner att du kan bidra med din kompetens. Vi erbjuder flera intressanta uppdrag inom en mängd olika branscher där du får använda den senaste tekniken. Vi erbjuder också dig kontinuerliga utbildningsmöjligheter via ALTEN Academy. Samt möjligheten att få göra karriär utomlands då vi är ett globalt företag och finns i 20 länder.

Vi har många spännande kunder inom ett brett spektra och har ett löpande behov, framöver, av duktiga och engagerade konsulter. För oss är det viktigast att vi anställer rätt person med driv och motivation.

Job / Skills

Som bakgrund krävs civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen med maskin-/mekanikinriktning samt erfarenhet från konstruktion på 3-5 år. Det krävs goda kunskaper inom SolidWorks. Uppdraget kan både var ute hos kund samt inhouse.

Blir du nyfiken på att höra mer? Välkommen in med din ansökan! För mer info kontakta gruppchef, Kar-Wai Tang på ALTEN; Kar-wai.tang@alten.se

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

Detaljer
Platser Gothenburg
Kontakt Kar-Wai Tang
Senaste dag för ansökning 2020/05/10
Referens AD008983